Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Jeg kan oplyse, at der intet står i vores vedtægter om loftet, og der er heller ikke vedtaget noget om vedligehold af loftet på nogle af generalforsamlingerne i
de forgange år.

Jeg føler, at det er en gråzone, for hvem skal betale for den plastdug, der understøtter tagets konstruktion mod vand og sne, når den mørner eller beskadiges på anden vis.

Ligeledes er der jo isolerede udluftningsrør, som også kan blive beskadiget, ligesom isoleringsmaterialet (rockwool) også enten skal forsynes med et ekstra
isoleringslag eller udskiftes.

Er det ikke normalt, at et loftrum skal være tinglyst til beboelse, førend det henhører under beboeren og dennes indvendige vedligeholdelse.

Vores svar fra

Tinglysningen har sædvanligvis ingen betydning i denne sammenhæng. Hvis jeres vedtægters vedligeholdelsesbestemmelse er den samme som standardvedtægten – hvorefter andelshaveren som udgangspunkt har den indvendige vedligeholdelse og foreningen den udvendige – og der ikke er vedtaget andet, vil det som udgangspunkt være andelsboligforeningen, der har pligten til at vedligeholde tag og lofter.

 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.