Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Lejren og generalforsamlingerne

 Efter flere spørgsmål hos nogle af lejerne i foreningen, så ville jeg lige hører om de måtte deltage og hører hvad der foregår i foreningen, selvfølgelig uden tale og stemmeret. i vores vedtægter står der – adgang til generalforsamlingen har enhver andelshaver og dennes husstandsmedlem. evt. administrator, revisor og foreningens advokat, der udpeges af bestyrelsen har adgang til at i og tage ordet på generalforsamlingen. En hver andelshaver her én stemmeret. men jeg har bare altid hørt at en generalforsamling er åben for “offentligheden” men tale og stemmeret tilhører kun andelshaverne og dem der er udlejet af bestyrelsen. min personlige erfaring siger da også at en lejer må deltage, men som sagt uden tale og stemmeret – har selv deltaget i andres generalforsamlinger, bare for at se hvad der ker rund om i området.. noget andet er hvis der er en lejerforening i huset så skal formanden derfra vel også deltage..

Vores svar fra

 
Andelsboligforeningens møder, herunder generalforsamlinger er ikke offentlige.

Kun hvis generalforsamlingen tillader dette, kan lejere overvære generalforsamlinger.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.