Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Leje af terasse

Jeg har boet i min lejlighed i 6 år, og har altid haft adgang til min terasse, som er en udbygning til en forretning nedenunder som blev bygget for rigtig mange år siden. Jeg startede som lejer, men købte lejligheden da den blev andelsbolig. Nu skal terassens tag skiftes, og i den forbindelse fandt man pludselig ud af at man kunne opkræve leje af terassen fra mig. De startede med 50% af indendørs arealets boligafgift, men da terassen er 55 cm2 ville det blive omkring kr. 2000,- Det ville jeg ikke være med til, så jeg tilbød at købe den som en del af min andel. Dette blev nedstemt ved generalforsamlingen, og nu venter jeg på de kommer med et udspil. Hvad mener I er rimeligt, og kan de overhoved kræve leje af mig? Jeg har altid haft terassedøre ud, og da vinduerne i ejendommen blev skiftet for ca 3 år siden var der ingen som undrede sig over jeg skulle have døre til terassen. Der står ikke noget i mit andelsbevis ell er i vedtægterne om terassen. Kan man gøre noget, og hvad vil I råde mig til?

Vores svar fra

Hvis du var lejer inden overtagelsen som andel vil jeg anbefale dig at tjekke lejekontrakten for at se om der står noget i den for det er det du lejede du overtog som andel med mindre andet er blevet aftalt.

Håber du finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@remove-this.datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.