Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Leje af andelslejlighed

Spørgsmål: Til rette vedkommende. Jeg er nu i den glædelige situation at jeg tænker at flytte sammen med min kæreste i en lejet lejlighed. Jeg besidder en dejlig lejlighed på Østerbro som jeg ikke har tænkt mig at sælge. Derfor går jeg med planer om at fremleje lejligheden. Jeg har boet i lejligheden i mere end 2 år. Jeg har hørt lidt hos bestyrelsen og de rekvirer til vedtægterne om at det ikke er lovligt. Mit spørgsmål til jer er nu om det er lovligt at fremleje en andelslejlighed ud? Og er det OK at have sådan en paragraf i vedtægterne som fortæller at man ikke må fremleje sin andelslejlighed ud. Ser frem til at høre fra jer Med venlig hilsen Michael

Kære Michael  
Ja, det kan godt være vedtægtsbestemt at der ikke må ske fremleje, blot skal dette fremgå af vedtægterne.

Håber du finder en løsning.

Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.