Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Lave toilet om til bad

 Jeg skal have lavet toilet om til bad. I den forbindelse skal der skiftes rør, laves helt nyt gulv og og loft, fordi der har været vandskade – samt laves fliser, sanitet m.m. Jeg har indhentet tilladelse fra kommunen og ejendommens blikkenslager er sat på opgaven. Jeg vil spørge om, hvad andelsforeningen er forpligtet på at betale for, og hvad jeg som andelshaver skal betale for. Jeg har hørt noget om, at foreningen står for det tværgående/bygningskonstruktion, mens andelshaver står for det nagelfaste/tværgående? Vi skal have beboermøde om sagen, og jeg vil gerne være forberedt med juridiske argumenter, da jeg oplever en vis tryghed i forhold til at foreningen vil tage ansvar for deres del. 

Vores svar fra

Alt det arbejde, der relaterer sig til ombygningen fra toilet til bad, skal du selv bekoste. Hvis arbejdet relaterer sig til en vandskade afhænger omkostningsfordelingen af, hvem der har ansvaret for vandskaden, herunder om skaden er omfattet af en forsikring.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.