Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Larm og støj

Spørgsmål:

Larm og støj konstant fra mine overboere! Jeg bor under en familie med 3 børn som i mange år har været støjende og stadig er det. Det spænder fra trampen, hoppen, løben på rulleskøjter og på løbehjul, “redskabsgymnastik” med dertil hørense “nedspring” fra div. møbler, skraben og trækken med møblerne – især i køkkenet – ja, og jeg kunne bliver ved. Jeg har selvfølgelig igennem mange år skrevet klager til bestyrelse og været hos overboerne for at bede dem “dæmpe sig” – MEN INTET HJÆLPER!! Jeg har endda bedt bestyrelsen om bare at komme uanmeldt på min adresse, hvis de kan se jeg er hjemme, så de selv kan vurdere støjen – men det er ikke sket.

Nej, det er jo ikke rart med konflikter, men hvad kan jeg gøre og hvilket rettigheder har jeg i en sådan situation. Det er et helvede og fordi jeg ikke kan høre TV ell. musik pga støjen fra “oven”, er jeg desværre nødsaget til skrue så højt op at det nu er mig der får klager. Bestyrelsen er dog klar over problemet men ved ikke hvad de skal gøre, så nu har både jeg og overboerne fået et brev på at vi begge kan blive ekskluderet hvis larmen fortsætter. Har jeg –
som lige pludselig er den skyldige – slet ingen rettigheder, men skal derimod finde mig i deres konstante larm og støj? Det skal nævnes at de selvfølgelig ikke har tæpper på ell.filtdupper på møblerne som jeg har foreslået. De får at vide at der er blevet klaget over dem og blive repræsenteret for klagebrevet, men intet sker – de er totalt ligeglade.

Undskyld det lange brev, måske I har en “løsning”?

Vores svar fra

Larm og støj er et stort problem i mange etageejendomme. Vi forsøger altid
at forlige parterne. Såfremt dette alligevel ikke hjælper er der også
mulighed for, at støjen måles, således at der sættes bedre mål herfor og der
kan opstilles nogle regler.

Med venlig hilsen
ATB

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.