Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Kvadratmeterpris?

Jeg ønsker at integrere det uudnyttede loft over min 4. sals andelslejlighed. Jeg mener at have læst eller hørt at man opererer med 2 forskellige kvadratmeterpriser. Én ved køb af kvadratmeter i beboelig stand, og én anden væsentligt lavere ved køb af såkaldte “ubeboelige” kvadratmeter som fx et uudnyttet loft ville være. Er dette sandt? Og i så tilfælde, hvor finder jeg denne information. Hvis det ikke er sandt, kan foreningen så forlange samme kvadratmeterpris for en uudnyttet loftrum, som for selve de etablerede andelslejligheder? Mange tak for hjælpen. 

Vores svar fra

Der findes ingen retningslinjer i forbindelse med m2-prisen i forbindelse med køb/salg af loftsrum og foreningen kan derfor som udgangspunkt selv fastsætte prisen. En rimelig og fornuftig løsning er dig, at foreningen bekoster opførelsen af “rå-rummet” og at at andelshaveren står for resten af arbejdet, idet andelshaveren betaler fuld andelskrone og fuld boligafgift. Det af andelshaveren udførte arbejde betragtes herefter som en forbedring, der afskrives efter nærmere vedtagne retningslinjer.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.