Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kunne køber have lagt sag an?

Jeg overtog sidste år min lejebolig som andel. Jeg betalte et 225.000 kr. værdien af lejligheden blev fastsat til 525.000. vi har netop modtaget indkaldelse til generalforsamling. deri står der at min lejligheds værdi er faldet til 185.000. Der er blevet foretaget en ny vurdering af ejendommen. Mit spørgsmål er, om hvis jeg havde solgt min andelslejlighed i foråret til 525.000, kunne sælger så have have krævet en del af prisen tilbagebetalt, hvis sælger havde havde gjort det, f.eks. her i oktober. Det er jo et lidt hypotetisk spørgsmål, men jeg har en veninde som har køb en tilsvarende lejlighed her i foreningen til 525.000, og hun vil gerne vide om hun kan anlægge sag an mod sælger (det er en meget stor værdiforringelse, og kan vel næppe tilskrives den almindelige situation på boligmarkedet)

Vores svar fra

 
Hvis det kan bevises at valuarvurderingen bevidst er sat for lavt kan der være basis for et krav. Det kræver en meget nøje vurdering af sagen af fremkomme med et mere præcist svar.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.