Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kreditforeningens bidragssats

Spørgsmål: Hej I vores andelsboligforening har vi fået et opkald fra vores kreditforeningen, som fortæller at de sætter bidragssatsen på fra 0,4% til 0,55%… Det synes jeg jo umiddelbart er et stort spring… Kan de bare gøre dette…? Vi har ikke lavet lånet om eller noget i den stil.

Vores svar fra

Kreditforeningerne har i aviserne oplyst, at de vil hæve bidragssatsen på lån til erhvervskunder.
Kreditforeningen har helt sikkert i pantebrevet til kreditforeningen anført, at kreditforeningen kan hæve bidragssatsen. I forbindelse med underskrift på pantebrevet, har I fået en kopi af pantebrevet. Prøv at se bestemmelserne der.

Jeg synes, at I skal vende tilbage til kreditforeningen og spørge om bidragssatsen er hævet, fordi kreditforeningen hæver satserne på erhvervskunder, og om I er omfattet af denne forhøjelse af bidragssatsen.

Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.