Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Krav om syn og skøn fra bestyrelsen

Bestyrelsen godkendte i 2001 en opgørelse over forbedringer udarbejdet af en ingeniør som man tog udgangspunkt i, da min datter i 2003 købte andelslejligheden. Nu skal lejligheden sælges og der er IKKE foretaget yderligere forbedringer som kræves betalt af en køber. Afskrivning af forbedringer har vi foretaget ud fra den oprindelige syn og skøn opgørelse fra 2001. Nu forlanger bestyrelsen, at min datter betaler for syn og skøn alene for at konstatere, om der er forøvet hærværk i lejligheden og/eller om den er meget misvedligeholdt. Kan det være rigtigt, at der skal betales syn og skøn blot for at konstatere vedligeholdelsesstandard?

Vores svar fra

Hvis andelsboligforeningen benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – fremgår det af § 14, stk. 1, litra D, at der skal beregnes et tillæg/nedslag, hvis lejligheden er i usædvanlig god eller mangelfuld stand. Af § 14, stk. 5 fremgår, at hvis der opstår uenighed, fastsættes prisen af en voldgiftsmand.
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.