Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Krav om 380 wolt i køkken når der ikke er gas

Vi har solgt vores lejlighed pr. den 1 aug. vores køber har så krævet af os ,at vi sørger for 380wolt til hendes omfur vi brugte flaskegas til vores komfur..og havde så en elovn . Der er lave stik til et alm komfur til 220 wolt… smat til en ovn. Er det vores opgave ,at sørge for det..hun siger ,at hun forventede ,at det var der når vi ikke havde gas ?? .. det er et gammelt hus og den eneste grund til der er 380w er ,at der i kælderen er en rulle de 380w er ført op til os på 1 sal og lægge oppe på loftetover vores lejlighede…så hun er meget priviligeret ,at det er ført op… Det er en andelsvillelejlighed og vi boede på øverst etage.. 

Vores svar fra

 

Nej, det mener jeg ikke I er forpligtede til.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.