Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kopi af overdragelse

Vi er igang med at sælge vores andelsbolig. I det medfølgende brev fra administrator for foreningen står der at vi får en kopi af den af alle parter underskrevne overdragelsesaftale ved fremsendelse af afregningen. Overdragelsen finder sted den 1.3.2010 og der vil gå ca. 14 dage efter overtagelsesdag førend vi får købsummen. Kan vi ikke forlange at få en kopi af den underskrevne overdragelsesaftale. Vi skal bl.a. bruge den, når vi midlertid skal låne penge i banken til ny bolig. ER det også rimeligt at der skal gå 14 dage efter overtagelsesdag inden vi får købssummen. Hvorfor skal købssummen stå på foreningen eller administrator konto efter overtagelsesdag? I overdragelsespapirerne står der intet om hvornår køber skal indbetale købsummen. Burder der ikke det? Man kan jo blot skrive under men vi skal vel også have en garanti for at pengene er tilstede,.

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
 
Jo, I har krav på at modtage en kopi af aftalen.
 
Købesummen skal deponeres hos administrator og det er normalt at der går ca. 2 – 4 uger inden I kan få købesummen frigfivet.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.