Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Konvertering fra andel til ejer

Hejsa.. Vi er en andelsboligforening som skal omdannes til ejere. vi er 23 boliger men kun 22 vil omdannes. den sidste vil ikke være med. Vi har nu fået af vide at vi skal sælge alle boligerne først til en vis pris og så skal pengene deles lige imellem ALLE boligerne!! kan dette passe? hvordan kan det være at den ene bolig ikke bare får sine andels-penge igen? Kvinden som bor i den bolig som ikke vil omdannes bliver købt ud og fortsætter som lejer. men HVORFOR skal hun ha ligeså mange penge som os? håber at i kan give mig svar.
Foreningsnavn: sophienlund 2
Navn: Sten Risgaard

Vores svar fra

Kære Sten Risgaard
Det er et af de spørgsmål jeres advokat vil kunne svare jer på, men det helt korte svar er at I alle var andelshaver og I har nu likvideret andelsforeningen og den formue der kom ud af dette skal nu deles mellem alle medlemmer. Da alle jvf. vedtægten havde samme rettigheder og pligter skal alle have samme andel af formuen ligesom alle skulle have betalt ligemeget hvis der havde været underskud.

Håber du har fået svar.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.