Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Konflikt med bestyrelsen ved intern flytning i foreningen

Vi er flyttet internt i foreningen, men da vi er raget uklar med bestyrelsen, har vi fået lov til at udbedre adskillige skader i vores tidligere bolig, som vi har boet i i et år: Toiletter skulle udskiftes pga. slitage! Et hul i en gipsvæg skulle repareres (det var tilstede, da vi overtog andelen) Svamp i vinduer skulle behandles (blev påtalt, da vi flyttede ind, men bestyrelsesmedlemmet slog det hen) Desuden skal vi betale for ulovlige elinstallationer, som også var tilstede, da vi købte boligen! Hvor står vi rent juridisk? Burde bestyrelsen ikke have fanget f.eks. ulovlige installationer, FØR vi overtog boligen? Har vi en sag mod bestyrelsen – eller evt. mod det medlem, som skulle gennemgå boligen ved vores indflytning?

Vores svar fra

I har en sag. I sidste ende handler det om dokumentation (bevis) og såfremt I kan løfte bevisbyrden, så vil et godt sted at starte være bestyrelsesformanden, der jo tegner foreningen. Imidlertid kan det godt være, at sælger skal inddrages, såfremt det er sælger der har forårsaget de nævnte skader, og især den ulovlige installation. Antager at I kan løfte bevisbyrden på at installationerne ikke er foretaget af jer, og sælger og/eller bestyrelsen vidste om problemet – – eller burde vide om det.

I må alliere jer med en advokat for at føre sagen.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.