Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kompensation for ulige forbedringer i andelsboligforeningen

I min andelsboligforening er det på en generalforsamling blevet vedtaget, at badeværelserne i hele ejendommen skal renoveres på foreningens regning. Jeg er i den situation, at jeg selv har betalt for en stor renovering af både bad og køkken for fire år siden, så jeg og en enkelt anden andelshaver er de eneste i foreningen, som ikke skal have foretaget renoveringen af badeværelset. Mit spørgsmål lyder: Er jeg berettiget til at blive økonomisk kompenseret for den forbedring, som de andre andelshavere så at sige får foræret af foreningen? 
 

Vores svar fra

Efter min opfattelse bør I have en kompensation: Èn model kunne være at få vurderet (af en vurderingsmand, som du og foreningen af enige om), den nedskrevne værdi af dit badeværelse og at foreningen herefter “køber” badeværelset af dig.
 
Herefter deltager du på lige fod med resten af foreningen i betaling af badeværelsesprojektet.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.