Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kommunal lånegaranti til ustøttede andelsboligprojekter

Jeg kan finde enkelte kommunale hjemmesider der indeholder info om kommunal garanti til ustøttede andelsboligprojekter. Jeg kan dog ikke ikke finde ud af, hvem der kan søge det og hvor. Kan i Hjælpe? Helt konkret overvejer vi at omdanne en bolig til andelsforenning, der vil atså ikke være eget bad og køkken til andelshaverne. Kan vi søge om kommnunal lånegaranti til sådan et projekt?

Vores svar fra

For at kunne søge støtte, skal andelsboligforeningen være stiftet – så det er den første og ikke ubeskedne arbejdsopgave.

Private udlejere (altså ejeren af den ejendom du bor i) kan også søge støtte blandt andet til etablering af badeværelser. Københavns Kommune er en af de kommuner, som støtter sådanne projekter. Normalt afsætter kommunen et bestemt beløb hvert år. Pengene disponeres blandt de ejendomme, som søger i den rækkefølge, som ansøgningerne kommer ind. Hvis puljen er opbrugt, når man søger, kan man overveje at udsætte projektet og søge igen året efter.

At stifte en andelsboligforening er ikke en helt nem opgave. Hos Colliers Ejendomsadministration har vi stiftet en lang række andelsboligforeninger. Du er meget velkommen til at kontakte mig (se telefonnummer nedenfor). Jeg giver dig gerne nogle helt uforpligtende råd til, hvordan du og de øvrige beboere i ejendommen kommer videre med projektet.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.