Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Køkken

For 4 år siden bytte jeg min 250.m2 store lejlighed, med min nuværende 106.m2. Jeg havde netop etableret et nyt 20.m2 køkken i min gamle lejlighed, og lavede derfor en aftale med min “bytter” om at han etablerede et nyt køkken ca. 6.m2 (det eksisterende var fra 1938) i mit nuværende lejemål. Lejemålet er i mellemtiden blevet til en andelsbolig, hvor jeg har købt min andel. Problemet opstår nu, hvor jeg indenfor samme boligblok, har mulighed for at købe mig ind i en lejlighed med en bedre beliggenhed. Jeg har selvklart ikke kvitteringer fra det “nye” køkken, det repræsenterer en værdi af ca. 110,000,-kr. og dermed har værdiforøget lejemålet. Kan man ved vurdering af andelen kræve at jeg fremlægger regninger for køkkenet, for at kunne indvinde værdiforøgelsen.?? Eller registrere vurderingsmanden blot at der er nyt køkken, og at det mellemværd vil blive mellem køber og mig ?

Vores svar fra

Det er et bevismæssigt problem som du bør drøfte med bestyrelsen. De kan sikkert bekræfte at det forholder sig således.
Herefter burde der ikke være problemer.
Få det afklaret inden du bytter.
Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.