Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

køkken el og gas

Vi har solgt vores andelslejlighed da vi for 2 år siden overtog lejligheden var der intet komfur vi fik lagt nyt el, ikk 3 faser, fjernet gammel gasmåler nu er lejligheden solgt, de nye ejere klager nu over at de ikke viste at der ikke var 3 faser til køkken og at de ikke kan få et rigtigt komfur. vi har givet dem vores 2 år gamle indbygningsovn og vores 2år gamle el kogeplader. de mener at vi enten skal betale for at få lagt nyt el eller ny gasmåler spørgsmål står der i loven at der skal være komfur i lejligheden kan det være rigtigt at vi skal betale dette da de har fået et stort nedslag i prisen og de var informeret om dette inden de købte lejligheden

Vores svar fra

Det kan de nye ejere ikke komme igennem med.

Dette spørgsmål skulle have været rejst hurtigt efter overtagelsen. Jeg mener også kravet er forældet i medfør af § 6 i Lov om andelsboligforeninger.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.