Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Kan vi købe underboens andel, som er fremlejet og opsige lejerne?

Spørgsmål:

Fremleje

Vi bor i et privat andelsselskab (fælleseje). Vi overvejer at købe underboernes lejlighed med henblik på sammenlægning (med trappe). Underboerne er bortrejst og har fremlejet til d. 1/9-06. De har indført en ekstra paragraf med 3 måneders gensidig opsigelse mellem dem og fremlejerne.

Vi er meget i tvivl om det er muligt at opsige fremlejerne i fremlejeperioden, hvad enten det sker før eller efter vi overtager lejligheden.

Hvis vi overtager lejlighed inkl. fremlejer, hvordan ser det da ud med
beskatning af lejeindtægterne. Skal vi betale fuld skat af dette?

Vores svar fra

Vi vil anbefale, at I lader en advokat kigge på fremlejekontrakten med henblik på en mindelig aftale med fremlejeren, idet fremlejet typisk vil ophøre ved et salg, idet vi dog ikke kan afvise, at lejeren i så fald vil kunne rejse erstatningskrav overfor udlejer.

Hvis du har nogen spørgsmål til ovennævnte, så kontakt venligst kontoret på
38607030.

Med venlig hilsen
ATB

Lars Buck-Arentsen
Partner

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.