Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Købt ny andelsbolig – ikke soldt nuværende andelsbolig

Hej ! Jeg har løbt en ny andelsbolig – til overtagelse pr. juni 2008 – jeg har pt. ikke solgt min nuværende andelsbolig i et bofællesskab. Hvis jeg kommer til at stå i den situation, ikke at få solgt min nuværende andelsbolig, kan jeg i en periode godt betale såvel afdrag på andelslånet som boligafgift for begge andelsboliger…men efter en periode, vil min økonomi ikke kunne bære dette. Såfremt jeg ikke økonomisk har mulighed for at betale boligafgift på den fraflyttede andelsbolig ( efter forgæves at have forsøgt at sælge ) og derfor ikke betaler boligafgift, hvilke konsekvenser får det ? jeg håber selvfølgelig ikke, at det bliver aktuelt.

 

Vores svar fra

Betales der ikke boligafgift kan/vil dette medføre eksklusion af foreningen og dermed tab af de rettigheder man har som andelshaver. I yderste konsekvens kan dette medføre et salg af andelen til en pris der ligger under maksimal prisen.
 
Håber ikke det når så langt!
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.