Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Køb/salg af andel

Ved køb af en andelsbolig, der sælges af et dødsbo kan man så bruge følgende formulering i en overdragelsekontrakt: “Køber er i øvrigt bekendt med, at sælger er et dødsbo, og er indforstået med, at dødsboet, skifteretten og arvingerne er uden ansvar for mangler af enhver art, såvel retlige som faktiske” Vil det sige, at det kun er andelsforeningen der kan gøres ansvarlig for fejl og mangler? Eller er det køber der står med hele ansvaret? Og kan sælger i det hele taget afskrive sig ansvaret på denne måde? 

Vores svar fra

Ja formuleringen er helt sædvanlig når dødsboer sælger. Du skal altså være meget omhyggelig som køber når du efterser andelens fysiske og juridiske stand. Få fat i kyndige vejledere.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.