Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Købers marked?

Min kæreste og jeg overvejer kraftigt at købe en andel på Amager, 123 kvm til 1,4 mil. Det er den “rene” andelsværdi uden forbedringer; dem har vi fået forhandlet ned. Det er en gammel andelsforening, sund økonomi, og med afsatte penge til evt. forbedring i fremtiden. Mit spørgsmål er: Lyder denne pris rimelig? Kan vi prutte om den? Den er steget fra 600.000 til 1,4 mil på 2 år ud fra valuarvurderingen.

Vores svar fra

Jeg kan desværre ikke vurdere om prisen er rimelig uden at være i besiddelse af samtlige dokumenter vedrørende andelsboligforeningen, idet en gennemgang heraf ligger uden for portalens område.

Du kan evt. overveje at kontakte en ejendomsmægler, for en vurdering af prisen, som du naturligvis altid kan forsøge at forhandle ned. Du skal dog være opmærksom på, at sælger muligvis ifølge vedtægten kan være forpligtet til at tilbyde andelen til en eventuel nedsat pris til andre på interne ventelister m.v.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.