Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Køber eller sælgers ansvar?

vi er i gang med at købe en andelslejlighed på islandsbrygge. vi har modtaget købsaftale, men er bange for at skrive under, fordi vi er i tvivl om, om vi derved påtager os ansvaret for manglende godkendelse af “hjemmelavet” badeværelse. Ifølge foreningens administrator er det almindelig gældende praksis at ansvaret altid følger sælger og at dette gælder selvom det ikke fremgår af købsaftalen. Kan vi stole på det? Er der nogen lovgivning der dækker os ind – så vi ikke risikerer at stå med regningen for fx nyrenovering af badeværelse? Håber I kan svare og på forhånd tak!

Vores svar fra

I risikerer potentielt at hænge på ansvaret når I engang vil sælge andelen. Derfor bør det allerede nu og inden jeres køb afklares, om der rent faktisk er problemer med badeværelset og hvad det koster at udbedre samt hvem der skal bekoste dette. Er der problemer bør det bekostes af sælger.
Venlig hilsen
Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.