Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Køb/Bytte af loftsrum

Spørgsmål: Hej. Jeg er i den heldige situation at jeg bor på 3.sal (højeste) og har købt den eksklusive brugsret til vores tørreloft der ligger over min lejlighed. Det er jeg ved at indrette til beboelse og har i den forbindelse inddraget mit eget loftsrum som en del af det nye rum. Nu vil jeg høre om min nabo må/kan sælge sit loftsrum til mig? Det ligger i forlængelse af det nye rum, og er placeret over mit badeværelse. På de ca. 4 m2 vil jeg, om muligt, gerne indrette et lille badeværelse. Kan vi andelshaver til andelshaver imellem lave et dokument hvor på der står at jeg overtager den eksklussive brugsret til loftsrummet for xx kroner? På forhånd tak, Christian

Vores svar fra

Erhvervelse af loftsrum kan kun ske med andelsboligforeningens  medvirken, idet der skal en anden boligydelse for det samlede forøgede/ forminskede areal på de to lejligheder. Loftsrummet er normalt fællesareal, men hvis du og din nabo allerede er ejer af hver jeres loftsrum, kan du købe af ham ,men det kræver foreningens samtykke og medvirken med opkrævning af den regulerede boligydelse.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.