Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Køb under falske forudsætninger

Vi har for 1½ år siden købt en andel og kan i de vedtægter vi har fået fremlagt ikke se nogen regler for hold af husdyr. Dette var en forudsætning for købet af andelen, har vi anskaffet os to katte. Vi får så nu afvide at det står i vedtægterne at dette ikke er tilladt og at vi skal skaffe os af med kattene eller flytte. Dette har vi så fundet ud af er sandt at det er blevet vedtaget på en generalforsamling i 2002. Spørgsmålet er jo så om vi kan gøre noget for vores sag da vi har lavet et køb under falske forudsætninger hvor der på skrift ikke har været forbud mod husdyr.

Vores svar fra

Hvis det stod i vedtægterne da I købte er det jeres eget ansvar. Hvis det blot er vedtaget på en generalforsamling og I ikke har fået dette oplyst, men har taget forbehold herom overfor sælger er der en mulighed for at handelen kan annuleres.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.