Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Køb af andelslejlighed.

Kan I sende mig alle de oplysninger en skal ved da de vil købe en andelslejlighed. Hvad en andelsbevis indholder? Hvem få de penge man betaler for indskud? Hvad er de penge man betaler hver måned for en andelslejlighed? Hvem renovere en andels, og hvem betaler? Hvem bestemer hvor meget en andel skal koste, hvem vurdere? Hvem ejer de andels og hvar er deres tjemeste? Betaler man ejdomskat af en andel? Hvad med fosikring på en andel? Hvordan sælger man en andel igen, hvordan ved man hvor meget man skal sælge for? Kan priserne stige så man tjeme på en andel? Jeg har mange spørgsmål, så jeg håber I har en håndbog om det. Håber at høre fra jer. Tak
Ejerforeningsnavn: Helsingør
Navn: Olimpia Mocean ¨

Vores svar fra

Kære  Olimpia Mocean
Det var rigtig mange spørgsmål og jeg vil anbefale dig dels at læse foreningens vedtægter dels at gå på biblioteket og lån ABF håndbogen der vil kunne give dig svar på alle dine spørgsmål. Endelig kunne du jo prøve at henvende dig til foreningens administrator.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.