Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Køb af andelslejlighed – forbedringers pris

Min søn har lige købt andelsbolig, der er lavet forbedringer nyt køkken og bad, malet og ordnet gulve for over 2 år siden.. Sælger har taget penge for ,alt der er lavet ,plus arb. løn til håndværkere ,og eget arb løn som udgør 42000… alt sammen 2 år tilbage.. Er det lovligt og hvad er den tilladte pris for eget arbejde.. hun har taget 139 kr i timen.. bla 21 timer for at samle et klædeskab plus ny pris for skabet.. er det okay? hun har taget 303 arb timer plus alt hvad der er lavet ca 140000 uden afskrivning af noget som helst. hvor mange % afskriver man..

Vores svar fra

Hvis der er tvivl om hvad der må tages af pris for forbedringer skal bestyrelsen kontaktes og godkende disse.

Det fremgår normalt af vedtægterne hvorledes man skal forholde sig med prisfastsættelsen og godkendelse af det arbejde som sælger har udført eller ladet udføre.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.