Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Køb af andelsbolig – sammenhæng mellem pris og boligafgift

Hej jeg vil gerne hør hvordan, det kan være at der er så stor forskel på prisen ved en andelsbolige og så på boligafgiften,. jeg tænker på, selv om andelsprisen kan være laver er det ikke ensbetydende med at boligafgiften er er laver, den kan nogen gange være højer. Den andelspris man betaler, og som man låner i banken, skal man afdrag på, det afdrag, skal man lægge til boligafgiften, ikke sandt?

Vores svar fra

Jo du skal afdrage på dit andelsboliglån til køb af andelen. Hvor stor en boligydelse du skal betale til foreningen, afhænger af hvad foreningen i sin tid har købt ejendommen for, foreningens gæld, renter på gælden og hvor hurtigt foreningens gæld tilbagebetales. Du skal derfor se dig godt for, inden du køber en andelsbolig, sammenlign eventuelt flere andelsboliger, som du kan betale. Du skal sørge for at få gennemgået foreningens budgetter, regnskaber og generalforsamlingsreferater, inden du beslutter dig. 

Med venlig hilsen

Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S

Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66
www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.