Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Køb af andel

Spørgsmål: Hej. Jeg har et spørgsmål angående køb af andel.
I vores andelsforening skal lejligheder til salg udbydes internet før ventelisten. I det tilfælde hvor to sammenboende andelshavere, der begge står på andelsbeviset, går fra hinanden har den ene så ret til at købe et ledigt lejemål i foreningen, før dette udbydes til ventelisten? Venlig hilsen Ditte

Vores svar fra

Kære Ditte

For at kunne svare på dit spørgsmål kræver det at jeg kender vedtægterne i foreningen. Normalt er det således at der i vedtægterne står at den andelshaver der får en lejlighed via den interne venteliste skal frigive en lejlighed således at den der fraflytter får indstillingsretten til den derved ledigblevne lejlighed. På godt dansk nej den ene af andelshaverne kan ikke overtage en lejlighed via den interne venteliste når der ikke samtidig frigives en lejlighed og det gør der jo ikke idet den anden bliver boende.

Håber svaret er til at forstå.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.