Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Køb af andel til erhverv

Jeg har et firma med adresse i Kerteminde, og vi vil gerne høre om vores firma kan købe en andel i KBH med butiks-og kontorlokaler ? Det er en andel, der er indrettet til butik og kontor. Vi vil gerne have et kontor/showroom i kbh, da mange af vores kunder er der. Eller er salg af andele kun til private ? Det drejer sig om en andel i Willemoesgade, KBH mvh Hanne Kold, indehaver

Vores svar fra

Når der er tale om en andelsbolig, indrettet med butik for øje, så kan jeg ikke umiddelbart se andet, end at det må du kunne købe. Det du allerførst skal gøre er, at se vedtægterne – dér vil det muligvis stå, såfremt der skulle være problemer – og så tal med formanden for foreningen. Så tror jeg at du kan få det du gerne vil: Et showroom i København.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.