Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Køb af andel: misligholdt andel

Jeg vil gerne hjælpe min hjemmeboende søn, med at købe en andelslejlighed nærmere byen, hvor han skal studere efter sommerferien. I den forbindelse har han været ude og se på forskellige andele. Han har så kigget på en, der er i passende istørrelse, da han har en kammerat, der skal bo sammen med ham, og bidrage til huslejen. Lejligheden er dog i en noget ringe stand, da den forrige ejer ikke har boet i den i flere år, og derfor er blevet opsagt pga. misligeholdese af bobælppligten. Vi er parate til at stå for istandgørelsen mod at få en reduktion i prisen. Men til min forbavselse, skal lejligheden, som min søn har fundet udbudt på nettet, ved nedslag først tilbydes en venteliste. Er det virkeligt lovligt, at udbyde en lejlighed via nettet, når man har en venteliste? Jeg synes, det er dybt urimeligt, at vi skal have arbejdet med eventuelt at få reduceret købsprisen, for derefter at risikere, at en venteliste uden videre, kan nyde godt af vore anstengelser. 

Vores svar fra

 
 
Hvis vedtægterne foreskriver denne fremgangsmåde, er du/I nødt til at respektere dette.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.