Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

køb af andel: juridisk rådgivning?

Spørgsmål: Vi er meget tæt på at købe en andelsbolig og vil høre om det altid anbefales at have en advokat til at rådgive sig om købet. Jeg er meget sikker på at foreningens økonomi er fin, så den side af sagen skulle være i orden. Sælger er selv advokat og kan forestå alt det praktiske. Hvad er det præcist for nogle ting, som kan gå galt og som jeg beskytter mig mod ved at have en advokat til at rådgive mig?  Det er særligt principperne for fastsættelse af andelskronen, andelsboligforeningens økonomiske forhold, behovet for renovering af ejendommen, ejendommens vedligeholdelsestilstand og lånene i ejendommen og kursrisikoen herved.
Dette er de vigtigste forhold – men ikke alle forhold. Det afhænger af en konkret gennemgang.

Vores svar fra

Jeg vil absolut anbefale en advokatrådgivning.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.