Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Klemkassen er i nabolejligheden. Hvad gør jeg?

SPØRGAMÅL:

Jeg skal have indstalleret 400v i min lejlighed og denne kan hentes fra 3. etage og jeg selv bor på 4. Jeg bor til venstre og klemkassen hvori kablerne ligger sidder i lejlighederne til højre, hvilket betyder at elektrikeren skal ind i to boliger og åbne klemkassen. Hvilke forpligtelser er der til reetablering efter at elektrikeren har haft klemkassen åben.
Hvis der f.eks er sat tapet på, eller hvis der er malet i en anden farve end hvid, som ikke umiddelbart kan skaffes.?

Kan andelshaveren nægte adgang til klemkassen.?

Vores svar fra

Alm. fornuft tilsiger umiddelbart, at man skal reetablere skader efter ombygningen. Hvis den rigtigt farve ikke kan skaffes, ja så kan den jo ikke skaffes. Men det betyder normalt ikke, at en person så kan kræve hele sin lejlighed nymalet. Jeg vil anbefale at personen reetablere evt. skader så godt som muligt. Det giver også det bedste forhold til naboerne hvorved mange problemer i fremtiden kan undgås.

Jeg mener ikke at en andelshaver kan nægte en installatør adgang til klemmekassen. Jeg vil tro, at man skal varsle ombygningen med minimum 3 uger. Giv under alle omstændigheder et godt langt varsel af samme grund som nævnt ovenfor.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.