Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Klage over støj (radio)

En af vores andelshavere har klaget skriftlig over støj fra underboen 2 gange, første gang december 2009 de havde lavet en logbog over hvor tit det stod på. Bestyrelsen mente klagen var berettiget og gav vedkommende en skriftlig advarsel. Nu har de skrevet en ny klage her i maj 2010 med akkurat det samme som den første, høj musik og tale. Andelshaveren mener er det nok til eksklusion. Det skal tilføjes at de har været nede hos underboen og klaget hvor det har hjulpet i tyve min. og de har banket på vandrørene uden resultat. Nu går spørgsmålet på om vi kan ekskludere det meget støjende medlem.

Vores svar fra

 
I normale vedtægter henvises der i bestemmelserne om eksklusion til lejelovens bestemmelser.

Efter lejeloven er det muligt at ophæve et lejemål hvis en lejer ved sin adfærd er til gene for ejendommen og beboerne.

Det er et bevismæssigt spørgsmål og I vil stå stærkere hvis der er andre klagere ud over underboen.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsenebgm@advokatkompagniet.dk
Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.