Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Klage over administrator

Jeg solgte min andel i ovennævnte andelsboligforening pr. 15. februar 2010. Vil gerne vide hvor man kan klage over administrators håndtering af salget, idet jeg aldrig har modtaget afregning for salget, tilsidesættelse af boligforeningens vedtægter omkring rettidig afregning af overdragelsessummen, modregning i tilbagebetaling af forbrugsafgifter (varme, vand), tilsidesættelse af de retningslinjer som foreningen har udtrukket i forbindelse med salg af andel og ja, jeg kunne blive ved og kunne godt tænke mig at vide, hvor og til hvem kan jeg klage, jeg får intet svar hverken fra bestyrelse eller administrator ???

Vores svar fra

Hvis jeg forstår din mail rigtigt, så har administrator tilbageholdt den fulde købesum fra februar til nu?
Det er min vurdering, at du snarest skal kontakte advokat med henblik på at få beløbet udbetalt. Mit kontor bistår gerne i den forbindelse.
Du er velkommen til at kontakte mig for drøftelse – indledende telefonsamtale vil være gratis.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.