Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Kat Problemer

Spørgsmål: Vi har en kat født 6/4 97 den har levet sit liv ude som inde. I 2003 kommer der en klage fra vores overbo, over at katten er ude. Vi tager os ikke af det da katten har gået ude i 6 år.
Efter vi har fået ny bestyrelse er det gået helt over gevind. Best. klager nu også og klagebrevene er blevet mere og mere truende. Vi skal ifølge husorden og vedtægter holde katten inde. Da vi fik katten lød husorden/vedtægter ang dyr.sådan:
“Generalfors. kan til enhver tid fastsætte regler for husorden, husdyrholdm.v Indtil generalfors. vedtager andet, gælder den husorden der hørte til gældende lejekontrakter for ejend. med de ændringer, der følger af disse vedtægter og generalfors.beslutninger. Bestemmelser om husdyrholdm.v. kan dog kun ændres således, at bestående rettigheder bibeholdes indtil dyrets død.
Denne vedtægt bliver først ændret for et par år siden. Der bliver vedtaget ændringer ved ekstraordinær generalfors d.22-12 97 og ved beboermøde den22-9 98.
Hvordan forholder vi os til alle disse klager så mange år efter vi har fået katten. Vi havde en kat mere som vi tog til os i 2003, den fik vi afsat til en fam i Hellerup, da var vi klar over at den kat ikke havde de samme rettigheder. Vi står uforstående over disse klager, da klagerne kun har set katten på ejendommens areal.
Mit spørgsmål er, når man anskaffer sig et dyr er det så nuværende regler der gælder eller skal man tage højde for regler der bliver vedtaget ud i fremtiden ? Vi har uden held henvist til de regler der gjaldt da vi fik katten. Håber I vil svare på mit spørgsmål Venlig hilsen Jytte

Vores svar fra

Kære Jytte
 
Det er de regler der gælder ved anskaffelsen der er gældn fore, men når dette er sagt må et husdyr aldrig være til gene for ejendommens øvrig beboer.
 
Håber i finder en løsning.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.