Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Kan vi lave forældrekøb af andelsbolig?

Hej Må mine forældre købe en andelsbolig til mig, hvor de står som ejere af den og udleje den til mig over en årrække på 2-3 år med henblik på at det bliver min egen? Jeg bor pt. sammen med min ekskæreste og vores barn, og vi er ved at gå fra hinanden. Jeg er selv studerende og er afhængig af boligsikringen for at kunne blive boende her i andelsboligen sammen med vores lille datter. Tak på forhånd for svaret. Med venlig hilsen Eva McCulloch
Foreningsnavn: SØBO i Sønderborg
Navn: Eva McCulloch

Vores svar fra

Kære Eva McCulloch
Det normale er at andelshaveren skal bebo sin andel, hvorfor forældrekøb ikke er tilladt, men tjek foreningens vedtægter da andre forhold kan være gældne i jeres forening.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.