Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kan man tvinge alle beboere til altanprojekt der betales via afdragsfrit lån i huset?

Vi er et stort mindretal i vores andelsforening der ikke ønsker altaner. det vil være rimeligt at de der ønsker dem selv betaler men det har gentagende været til afstemning og under betingelser der hedder at hvis der er to tredjedel der stemmer for: skal der tages fælles lån i huset “der ikke medføre lejestigning”(det vil selvfølgelig ikke holde når renten stiger) alle inkl. stuelejligheder skal være med det vil sige at ingen kan frasige sig at skulle have altan og alle skal betale. Det er et lille fåtal i bestyrelsen der meget aggressivt forsøger at få projektet igennem og desværre er der mange især af de ældre der overvejer om de skal stemme for da det desværre er sådan at dem der stemmer imod er blevet groft chikaneret for at være af en anden mening. Det er meget ubehageligt for alle men har især taget meget på mange af de ældre. Jeg vil meget gerne at i kontakter mig på telefonen og evt sender et skriftligt svar også på mailen. 

Vores svar fra

 

Vi tager ikke telefonisk kontakt.

Forslaget om altaner skal normalt vedtages med 2/3 stemmer få generalforsamling for at være gyldigt.

Det er min opfattelse at de der ikke har mulighed for at få altan ikke skal være med til at betale.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.