Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kan gamle kreditorer gøre udlæg i andelsbolig?

Mit spørgsmål lyder: 1Kan jeg blive kreditorforfulgt/kan gamle kreditorer gøre udlæg i min andelsbolig, som jeg har mulighed for at købe af privatlånte penge? (Andel 400.000,- – 82 m2 i nyere bebyggelse i Roskilde) 2. Hvis ja, er det så muligt, at mine forældre forærer mig lejligheden som arveforskud, så kreditorerne derved ikke kan gøre udlæg i andelsboligen? 3. hvis nej – Mine kreditorer er bank og realkreditinstitut, som jeg afventer aftale om afdrag med. Når aftalen er indgået, vil det så være muligt, at de ikke gør udlæg i andelsboligen, hvis de 2 nævnte muligheder ikke kan gøres gældende?

Vores svar fra

 

De penge du låner kan sikres ved et gældsbrev som tinglyses i andelsboligen.

Dermed skulle der ikke være “plads” til de andre kreditorer, men du kan ikke forhindre dem i at gøre udlæg.

Du bør rådføre dig med en advokat.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.