Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kan jeg sende en regning til adminstrator !?

Jeg har lige solgt min andelslejlighed. nøglen er overdraget til køber. ingen af pengene som er overført til adminstrator er gået ind på min konto endnu. dvs jeg går og betaler renter af de penge jeg skylder i andelen endnu. hvis f.eks at pengene ikke går ind før om 3 uger, skal jeg altså betale renter af mit lån fordi adminstrator ikke har overført pengene. Jeg er klar over de kan tilbagehode et mindre beløb i op til 3 uger. er det bare surt show, eller kan jeg bede adminstrator om at betale renterne pga for sent at overføre pengene.?

Vores svar fra

Hvornår du skal have dine penge udbetalt dikteres af vedtægterne i den andelsboligforening, hvor du netop har solgt din lejlighed.

Normal praksis er dog, at administrator udbetaler en del at overdragelsessummen til sælger umiddelbart efter at køber har indbetalt. Køber har to uger til at komme med indsigelser i forhold til andelslejlighedens stand. Det skal der holdes penge tilbage til at dække. Når de to uger er gået bruger administrator typisk nogle dage (maksimalt en uge) på at lave den endelige afregning og udbetale restbeløbet til sælger.

Jeg vil dog anbefale dig at læse vedtægterne igennem, da der i jeres vedtægter kan være beskrevet en anden fremgangsmåde, som så skal følges.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål, har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.