Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kan formand opsige en andelshaver?

Jeg vil gerne som formand i vores andelsboligforening spørge om ikke man kan opsige en person i foreningen. Begrundelsen af opsigelsen er at der for ca. 1 år siden flyttede en ind som tiltrækker mange uheldige typer til drikkelag, med det resultat at her er blevet en dårlig atmosfære. Vi er kun 10 andelshavere, som bor her fordi det er en stille lukket vej, men ham det drejer som om har gæster der kører på knallerter det støjer på alle tider af døgnet, og biler der kører ind og smadre postkasser og stikke af fra det,

Vores svar fra

Den pågældende andelshaver er efter min opfattelse ansvarlig for de gæster der er på besøg.

I må læse i jeres vedtægter hvad der står om misligholdelse. Der står formentlig at vedkommende skal have en advarsel (påkrav) og hvis forholdene herefter ikke bliver bedre, vil eksklusion kunne komme på tale.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C
Web:     www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.