Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Kan en bestyrelse stilles personligt til ansvar

Kan en bestyrelse i en andelsforening drages personligt til ansvar hvis:Forkert styring af byggesag og renovering,fejlagtig gennemførelse af fiansiering,forkert håntering af ventelister/ind og udflyning,Manglende forsikring af ejendommen eller af vicevært,dårlig køb af serviceydelser,kassedifference osv.Det er især det første vdr.byggesag og renovering? 
  

Vores svar fra

Ja, det kan man ikke afvise. Men i en andelsboligforening vil der nok være stor tolerance, da domstolene ved at de pågældende ikke er eksperter.
 
Man kan starte med at bede bestyrelsen anmelde forholdet til bestyrelsesansvarsforsikringen. En sådan bør enhver andelsboligforeningsbestyrelse have.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.