Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kan det passe, at jeg taber 80.000 kr. pga swaplån?

Jeg har pr 1-11-2010 solgt min andel. Andelskronen og mine forbedringer tilsammen giver et beløb på 580,000.00kr hvilket jeg regner med at få for min lejlighed, jeg får at vide at det swap lån vi har skal gøres op ved salg og det er negativt med 6 mill. dvs at lejligheden nu skal sælges for 80,000.00 ca. under vurderingen. Hverken jeg eller nogen fra bestyrelsen har hørt om det før nu hvor jeg skal sælge. Jeg skriver til administrationen og klager over at ingen har fortalt mig om den regel men har ikke hørt desangående. Jeg får at vide at det selvfølgelig står mig frit for om jeg vil sælge til den pris, hvad kan jeg gøre så jeg siger ja da jeg allerede havde fået andet sted at bo. Mit spørgsmål er . Skulle vi ikke være orienteret om den regel før den dag papirerne skulle skrives under, og har jeg nogen rettigheder til mine 80,000.00 .

Vores svar fra

Der er ingen tvivl om, at den bank, som har solgt en renteswap til din andelsboligforening, burde have orienteret jer om, hvordan en renteswap kan påvirke jeres andelsværdiberegning. Da dette produkt var nyt, var bankerne imidlertid ikke opmærksomme på dette problem.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål eller hvis du ønsker ovennævnte uddybet.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.