Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Kan andelslejlighed laves til ejerlejlighed?

Vi har som forening tænkt på om det kunne lade sig gøre at ophæve andelsboligforeningen, og der ved lave de 7 andelslejligheder der er nu, om til ejerlejligheder? Bygningen er opført i 1914, med væsentlig om-tilbygning i 1984, der er 4 etager. Det bebyggede areal for bygningen er 100kvm, grundarealet udgør 263kvm, og det samlede bygningsareal er på 400kvm plus 100kvm kælder. Der er 7 andelslejligheder, der er i hver lejlighed eget køkken og toilet, og der er så fælles bad i kælderen, der ville dog være mulighed for at indrette bad i lejlighederne. Håber det er fyldestgørende oplysninger til at besvare ovenstående spørgsmål? Hilsen Peter

Vores svar fra

Kære Peter Højberg
 
Idet jeres ejendom er opført før 1966 vil den, som jeg umiddelbart ser det, ikke kunne omfattes af ejerlejlighedsloven og dermed vil den ikke kunne omdannes.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.