Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kan aftale om igangværende afskrivninger tilsidesættes?

Kan en af bestyrelsen underskrevet aftale fra april 1992, om afskrivning af nyt klinkegulv i bad/WC over 30 år, uden videre bortfalde ved ny vurdering af professionel vurderingsmægler i juni 2007? Klinkegulvet fremstår meget velholdt. Hvis ja, hvor er der hjelm for vurderingsmægler til at bryde en ikke udløbet aftale? Tilsvarende er der overtaget afskrivninger på vægge, loft, VVS og arbejdsløn fra april 1992, som ifølge bilag fra bestyrelsen skulle afskrives over 25 år. Dette er ligeleds bortfaldet i ny vurderingsrapport i juni 2007, selvom der burde være 10 års afskrivninger tilbage. Vægge og loft fremstår meget velholdt. Vurderingsmægleren har afvist at specificere forbedringernes værdi, under henvisning til at vurderingsrapporten er godkendt af bestyrelsen. Bestyrelsen står som køber af lejligheden i denne sag. På forhånd tak for hurtigt svar på ovenstående.

Vores svar fra

Jeg kan nok ikke give dig et endeligt svar, men umiddelbart skal du fastholde de aftaler der er indgået, såfremt disse ikke ved en generalforsamlingsbeslutning er ændret.

Jeg vil anbefale at du tager kontakt til bestyrelsen og får en aftale med dem, kan dette ikke lades sig gøre så kontakt en boligadvokat der vil kunne hjælpe dig videre i sagen.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.