Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kamphunde

Vi skal til at holde generalforsamling og i den forbindelse vil jeg stille forsalg om at det ikke må være tilladt at have nogen typer af kamp-og muskelhunde af de aggressive racer i vores forening. Hvis man har en nu, kan man beholde den til den dør, men man skal have den i snor og evt. mundkurv på når den er uden for husets 4 vægge. Skulle der opstå tvivl om hvorvidt hunden kan betegnes som en kamp- eller muskelhund, er det ejeren, der skal fremvise lovlig dokumentation for at det ikke er en kamp- eller muskelhund. Det er heller ikke tillad som gæst til en beboer at medbringe sin kamphund. Min spørgsmål er om noget af ovenstående er ulovligt, særligt om man kan forbyde gæster at have deres ting/dyr med?  

Vores svar fra

Der kan være nogle bevismæssige og administrative afgræsningsproblemer forbundet med reguleringen, men den vil ikke som sådan være ulovlig, hvis – den i overensstemmelse med vedtægten – bliver vedtaget på en generalforsamling.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.