Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Kælderum

Her for leden dag var jeg til bestyrelsesmøde. Der fortæller den ene at hun har lovet den næste andels kælderrum der bliver solgt til en ny til flytter. Det skal her med siges af den andel han har købt aldrig har haft et kælderrum. Og der står ikke nået i vores vedtægter om sådan en ordning. Jeg står foran at skulle sælge min andelsbolig og det vil så være mig der ikke kan sælge mit kælderrum med til min andel. Da min andel ikke er så stor og jeg ved at jeg ikke selv ville have købt den uden kælderrum mener jeg det vil blive svært at komme af med den uden så mit spørgsmål er: kan hun det?

Vores svar fra

Du bør tjekke vedtægterne i din forening, din købsaftale samt undersøge, om der eventuelt skulle være fastsat et særskilt regelsæt/kutyme, der regulerer benyttelsen af foreningens kælderrum.

Hvis dette ikke er tilfældet, vil bestyrelsen normalvis kunne træffe beslutning herom, så længe fordelingen af rummene sker på et sagligt grundlag.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 • 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.