Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Juridisk gyldighed

Er nedenstående aftale juridisk gyldig? Overdragelsesaftale xxx overdrager herved et loftsareal svarende til 8,19 m2 boligareal beliggende øverst i opgang A til xy på nedenstående betingelser: 1. XY afholder alle udgifter i forbindelse med overdragelsen. 2. Enhver ombygning skal ske i overensstemmelse med gældende bygningsreglementer. 3. Alle ombygninger skal forinden godkendes af de relevante myndigheder. I forbindelse med overdragelsen betaler xy 28.281 kr. Der tillægges 108 kr. på eksisterende andelsbevis. Fremover øges andelens boligafgift med 90 kr. mdl. Forøgelsen reguleres i takt med evt. ændringer i boligafgiften. Betaling af overdragelsessum og forhøjet boligafgift sker pr. den første i måneden efter der foreligger byggetilladelse. Såfremt byggetilladelse ikke foreligger senest 1. marts 2008 genforhandles nærværende aftale. København den 19. december 2007 For sælger Køber

Vores svar fra

Hvis generalforsamlingen har givet bestyrelsen bemyndigelse til at sælge fællesareal på de angivne vilkår og med de angivne konsekvenser for fremtidig boligydelse mv, er aftalen gyldig. Salg af fællesareal skal som regel vedtages på en generalforsamling med kvalificeret flertal og med tydelig og detaljeret angivelse af de underliggende betingelser. Jeg anbefaler at ombygninger forud for indsendelse til bygningsmyndigheden, godkendes af bestyrelsen, som fastlægger de nærmere vilkår, hvis f.eks taget senere skal omlægges, rørføring på loft ændres eller renoveres osv.

Bestyrelsen bør kræve at indretningen sker med bistand fra ingeniør eller arkitekt, således at foreningen sikres mod senere ubehagelige overraskelser.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.