Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

I/S Andel

Vi er en yngre I/S-andel oprettet i 1991. Vi har netop besluttet at undersøge mulighederne for at ændre vores I/S til alm. andel. Det må siges at være svært at sælge lejligheder for tiden og salg af I/S har været en umulighed i længere tid. Købere bliver meget nervøse når de hører ordet I/S-andel! Hvad er fordele og ulemper ved at ændre sin forening fra I/S andel til alm. andel? Hvem kontakter man for at undersøge om det er muligt? 

Vores svar fra

Nærværende hjemmeside giver desværre ikke mulighed for fyldestgørende gennemgang af fordele og ulempe samt om muligheden for omdannelse af I/S-andel til en almindelige andelsbogligforening.

Jeg vil derfor anbefale, at I kontakter en advokat, som kan rådgive jer nærmere samt eventuelt bistå jer i forbindelse med omdannelsen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.