Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Internt salg

Jeg har sat min lejlighed til salg med ansøgningsfrist mandag d. 22.1. Grundet travlhed får jeg først vurderingsrapporten i løbet af fredag d. 19.1 og jeg er blevet bedt om at underskrive salgspapirerne fredag d. 26.1. Kan det passe, at jeg blot får 5 arbejdsdage -hvor jeg kender min lejligheds salgspris- til at underskrive salgspapiret? Det er vigtigt for mig, da jeg står til at købe en anden lejlighed internt og har brug for at sikre mig, at jeg har råd. Og hvad nu hvis jeg ikke er enig med vurderingsmanden -skal den slags ting ikke være i orden inden jeg underskriver salgsaftalen? Er der nogle regler på området? Tak for hjælpen.
Navn: Stine Kildevang

Vores svar fra

Kære Stine Kildevang
Jeg beklager at du først får svar nu. I jeres vedtægter bør proceduren for salg fremgå. Det kan saktens ske at der er så kort tid som du beskriver, men som often skyldes det at sælger ønsker at sælge så hurtigt.

Håber detter er svar nok.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.